tiistai 30. syyskuuta 2014

Ostoksilla, ja säikäytys

Tähän väliin ihan tämmöstä reaaliaikasta päivitystä, ja juttua meijän tästä päivästä! Alotetaan nyt sitte ensin ikävämmistä asioista ja otetaan kivat jutut sitte lopuksi. Novahan päätti järjestää mulle tänään kunnon säikäytyksen syömällä suklaata.

Noh... Menin siis päivällä suihkuun, ja laitoin Novan keittiöön siksi aikaa, koska en tosiaan uskalla vielä jättää sitä koko kämppään vahtimatta :D En sitte tiiä missä vaiheessa, mutta jossain vaiheessa kuitenki se oli päässy ulos keittiöstä. Vaikka kahva oli käännettynä ylöspäin. Juuh. No sitte tuun suihkusta ja huomaan että se on päässy pois. Hmmm, ensin nään mun kengän raahattuna keskelle eteistä, sitte seuraavaksi näänki jo Novan, Peten työpöydän alla, tuhotun fanipala pussin kimpussa. No ensinnäki tiesin että siellä oli jäljellä vaan YKS palanen. No hetken aikaa tuijotin vaan järkyttyneenä, jonka jälkeen menin kattoon onko se oikeesti syöny sen. No olihan se. Seuraavaksi aloinki sitte panikoimaan, ja itkemään, ja olin jo varma että nyt käy huonosti. Tai no, en uskaltanu oikeestaan ees ajatella sitä. En ees tienny mitä mun ois pitäny tehä. Nova käyttäyty aivan normaalisti, kerjäs vaan silityksiä ku olin just tullu suihkusta (ja siis kyllähän siinä ajassa ehtii jo tulla ikävä!). No soitin sitte Petelle lievästi hysteerisen puhelun, samalla ku googletin mikä on vaarallinen määrä suklaata koiralle. Tulin lopulta siihen tulokseen että mitään välitöntä vaaraa ei ilmeisesti oo. Seuraavaksi soitin tietenki eläinlääkärille, ja sieltä sanottiin että siitä määrästä ei pitäis tulla yhtään mitään. Helpotus. Vähä aikaa piti siinä sitte hengitellä ja rauhottua. Kaikki oli hyvin. Vähä piti vielä niiskuttaa ja halailla Novaa joka oli just alkamassa nukkumaan.

Tosiaan ei sitte loppujen lopuksi näyttäny tulevan minkäänlaisia oireita tuosta. Nova ei oo oksentanu eikä ripuloinu. Muutenki se on ollu ihan normaali oma itsensä koko päivän. Mutta voi herranjumala että mää säikähin.

Mutta tosiaan, siirrytään sitte kivempaan osaan meijän päivästä. Ensinnäki pari tuntia ton pikku välikohtauksen jälkeen postimies toi mulle mun uuden puhelimen, Samsung galaxy s5:sen. Luvassa siis parempia puhelinkuviaki! Pete pääsi töistä neljän jälkeen, tuli hakeen meitä, ja lähettiin ostoksille. Tarkotuksena oli käyä ostaan Ruottin puolelta ruokaa, ja mustista ja mirristä uus talutushihna. Ja hihna koska, HEHHEH, Nova puri edellisen katki poikki viikonloppuna. Ensin mentiin Ruottiin djurmagazinettiin, josta siis ostettiin Novan ruoka. Sitä ei nimittäin myyä Tornion mustissa ja mirrissä. Tai myytiin ennen, mutta nyt ne on vähentäny niitten Eukanuba valikoimaa.

  IMG_1294

IMG_1300

IMG_1298

IMG_1297

Djurmagazinetista ostettiin siis ruokaa, ja tommonen pieni vinkuva possu. Meillä tuhotaan leluja aika reippaaseen tahtiin, joten pitäähän niitä uusiaki ostaa välillä :D Voisinki ehkä tehä postauksen tuhotuista leluista jos löydän niistä vielä todistusaineistoa... :D Djurmagazinetissa Nova sai myyjiltä herkkuja ja rapsutuksia.

Seuraavaksi mentiin mustiin ja mirriin, josta ostettiin tosiaan se hihna, uuet kynsisakset, ja herkkupurkki. Hihnaksi ostettiin tommonen Feelin pyöreä nahkahihna. Tuo on varmasti paljo mukavampi käessä ku se Rukka-hihna, eikä Nova ehkä saa tuota poikkikaan :D Kynsisakset ostettiin siksi, että musta on alkanu tuntuun että ton malliset sakset on paremmat ja helpommat, ku ne ("giljotiinisakset"?) mitkä meillä nyt on. Mustiin ja mirriin tuli yhtä aikaa labbiksen pentu, joka oli aika lailla tismalleen saman kokonen ku Nova, ja Novahan oiski halunnu kovasti leikkiä sen kans.

Niin ja possu oli muuten nappiostos, koska Nova sai sitte kotona sen kans aivan järkyttävät pömelit :D Vähä harmittaa etten tajunnu kuvata sitä koska se oli erittäin huvittavan näköstä hommaa. Lopulta piti jo laittaa possu vähä jäähylle ku se meno alko oleen sen verran hullua :D Mutta tosiaan semmonen päivä oli meillä tänään. Huomenna mahollisesti lisää juttua tiedossa!

//EDIT: Oho unohin aivan laittaa vielä yhen kuvan!

IMG_1311
Ruokapussin viereen oli hyvä pötkähtää nukkumaan!

2 kommenttia:

  1. Hui! Säikähtäis varmasti itsekin, jos koira söisi suklaata (varsinkin jos itselle ei jäisi yhtään ;D). Mutta hyvä, ettei siellä pussissa ollut enempää! Tuli tässä mieleen, että entisen naapurin kaksi koiraa oli kahdestaan syönyt suuren kulhollisen vapuksi tarkoitettuja sokerimunkkeja... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo poikakaveri sanoki ku tuli kotiin että "vai söi Nova mun viimesen suklaan" :P Mutta hyvä tosiaan että oli vaan se yks. Ja että selvittiin säikähyksellä. Hahhah, voi ei! :D

      Poista