tiistai 7. lokakuuta 2014

Metsässä osa 3

Tosiaan, niinku jo aiemmin mainittin, viikonloppuna oli tarkotus lähtä mettäretkelle. Perjantaina sitte päätettiin että lauantaina lähetään. Lauantaina aamupäivästä oli ensin vuorossa tätin labbiksen luonnetesti jonka lupasin kuvata. Se oliki samalla eka luonnetesti jonka näin, ja olihan se aika mielenkiintosta katottavaa. Ennen tätin koiraa katottiin kaks koiraa, ja sen jälkeen vielä kaks. Jälkimmäisistä tosin toinen joutu keskeyttään ku reppana oli ihan paniikissa. Tätin koiralla testi meni aivan hyvin, ja omistajat oli tulokseen tyytyväisiä.

No vähän ennen kolmea sitte oltiin mun toisen tätin pihassa, jonka vierestä tosiaan lähtee hyvä mettäpolku. Tämä täti ei ite päässy mukaan, mutta otettiin niitten lapinkoira meijän mukaan. Retkelle siis lähti ensin mainittu täti, sen mies ja kaks koiraa, (luonnetestin just suorittanu jäi kotiin levähtään) minä, Nova, mummu, ja lapinkoira Lilli. Tämä oliki sitte ensimmäinen kerta ku Nova pääsi ihan vapaasti mettään juoksemaan muitten kans. Aiemmin mun täti oli vähä huolissaan siitä että sen koirat saattais jyrätä Novan. Kaikki meni kuitenki aivan hyvin, ja kaikki neljä koiraa juoksi sulassa sovussa hirveää rallia. Ja Nova oli niin onnessaan <3 Mutta valmistautukaa kuvavyöryyn, ja annetaan kuvien puhua puolestaan:

IMG_1326

IMG_1327

IMG_1328

IMG_1329

IMG_1330

IMG_1334

IMG_1335

7
Nää kaks on vaan niin söpöjä yhessä :) Tätin nuorin koira on Novaa vaan n. 4kk vanhempi.

IMG_1357

IMG_1377
Kuvan nurkassa Lilli, maailman rauhallisin koira joka kestää Novan riehumista vähä liianki hyvin :D

IMG_1380

IMG_1408

Nämä nyt oli ne aikalailla lähellekkään tarkat kuvat :D Niinku arvata saattaa niin liike oli jatkuvaa, eikä kamera tai kuvaaja oikeista asetuksista huolimattakaan välillä pysyny perässä. Yritettiin me noista hulmuista ottaa yhteiskuvaaki, mutta siitä nyt ei sitte tullu yhtään mitään :D Olihan sitä menoa kyllä kiva kattoa. Vähän mummun kans puhuttiin että vois mennä uudestaan ku seuraavana kerran mennään Ouluun. Ei mitään hajua kuin pitkästi käveltiin, (voi iik ku en tajunnu mun uudesta puhelimesta laittaa askelmittaria ja liikuntalaskuria päälle niin varmaan tietäsin!) mutta kyllä siinä varmasti useampi kilometri tuli. Ja voi sitä väsymyksen määrää ku päästiin takas mummulaan missä oltiin Novan kans yötä :D Sitä havannoi seuraavat kuvat.

IMG_1455

IMG_1456

IMG_1457

IMG_1458

Ja kyllä se uni maistuki. Viiden aikaan oltiin takas mummulassa, ja Nova nukku yheksään asti :D Ihan uskomaton. Sitte se heräs syömään ja ulos, ja melko äkkiä alko taas yöunille. Ja taas unta riitti aamulla 9.20 asti :D Voi että mää oon onnellinen siitä kuin hyvin tuo pallero nukkuu! Ja edistystä oli myös se, että tuona samana yönä Nova oli hereillä joskus kolmen jälkeen yöllä. Sitte se meni oven taa, (nukutaan takkahuoneessa, josta pääsee suoraan ulos) vinku pari kertaa ja hyppäs ovea vasten. WAU?! Pyysikö se oikeesti ihan selvästi ulos?! No eiku ulos vaan, ja siellähän se pissaski pitkästi (tmi). Takas sisälle, jossa se jatko käytännössä heti kiltisti unia. Ja Oulussa ollessa ei tullu YHTÄÄN pissaa sisälle! Kyllä se siis tästä. Oon vaan edelleen aika varma että sitä hämää täällä kotona se että tuosta meijän ulko-ovesta ei pääse suoraan ulos. Siksi se ei osaa täällä pyytää ulos.

Mutta eiköhän tää postaus oo jo tarpeeksi pitkä, joten lisää taas myöhemmin :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti