perjantai 18. maaliskuuta 2016

Kajaani KV tamminäyttely 10.1.2016

No se Kajaanin näyttely.. Ei ehkä meidän onnistunein näyttelyreissu :D Valkkareiden kehät alko vasta 11.30, eli jee ei tarvinu lähtä keskellä yötä ajamaan. Jos nyt oikeen muistan niin taidettiin lähtä Oulusta kahdeksan maissa ajelemaan kohti Kajaania. Parannusta viime vuoteen oli tosiaan se, että hiekkapohjan päälle oli laitettu tekonurmi. Jotenki koko paikan yleisilme parani huomattavasti. Valot oli edelleen huonot, joten kuvat on kyllä sen mukaset.

Novan luokassa oli vaan yks toinen koira, joka tais olla sama kuin Oulun näyttelyssä. Novahan oli tosiaan taas kerran karvaton pikku reppana, joten en senkään puolesta oottanu mitään kovin erikoista. Sehän päätti alottaa karvanlähdon taas heti kun olin sen ilmottanu tuonne näyttelyyn :D

IMG_6838

IMG_6841

IMG_6844

Yhtä lukuunottamatta tähän mennessä meijän kaikki tuomarit on ollu naisia, en tiiä oliko sillä asian kans tekemistä, vai sillä että Novan juoksut oli alkamassa, mutta joka tapauksessa. Alkuun meni kaikki ihan hyvin, mutta heti ku tuomari alko kokeileen Novan peräpäätä, se väisti sitä. Voihan kökkö! Siinäpä siis asia jota täytyy alkaa jollain tavalla työstämään. Ellei se sitte johtunu niistä alkavista juoksuista. Koskaan aiemmin se ei oo väistäny tuolla lailla kenenkään kopelointia.

IMG_6847
"Strange man, blz don't touch my butt" -Nova

IMG_6848

Niinpä sitte arvosteluki oli vähä sen mukanen...

"19kk, vielä kehittymätön ja kevyt kokonaisuus. Kaunis kaula, jäntevä selkä. Kallossa vielä pyöreyttä. Tummat silmät. Hyvä pigmentti. Rintakehä kehittymätön. Voimakkaat takakulmat, jotka eivät kunnolla oikene liikeessä. Käsittelyssä kovin epävarma."

Arvosteluksi tuli siis H. Ja niinpä ei päästy ees kilpailuluokkaan. Huonoin tulos siis tähän mennessä. Ja tosiaan tämä kerta oli ensimmäinen nuorten luokassa. 

Mutta siinäpä se oli se näyttely ja eipä tässä muuta ku kohti seuraavia vaan! Jospa sitteki ois jo karva kuosissa ku kaks viimestä näyttelyä on nyt käyty karvattomana :D Näillä näkymin seuraavana vuorossa oiski sitte Oulun tai Rovaniemen näyttely. Kumpi onkaan ensimmäisenä, en nyt muista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti